Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakásdekoráció olcsón - 4 tuti ötlet amire biztosan nem is gondolnál

Lakásdekoráció olcsón - 4 tuti ötlet amire biztosan nem is gondolnál

Ha szeretnéd otthonod összképét változtatni kicsit, de nem akarsz vagyonokat elkölteni, ajánlok számodra pár fantasztikus ötletet, melyekhez elég egy kis fantázia,  és a már meglévő bútorokkal is attraktív megjelenést kölcsönözhetsz lakhelyednek. Egy-egy lakásdekoráció olcsón is kivitelezhető. Számos ügyesen megválasztott termék áll rendelkezésre, melyek közül kedvedre válogathatsz. Az ügyesen kiválasztott bútorokkal pedig hatalmas változást érhetsz el. Ezek közül szeretnék neked bemutatni pár olcsó, és könnyen alkalmazható ötletet. 

A legnagyszerűbb lakásdekoráció olcsón, nem más mint a tükör

A tükör kiváló választás otthonod felélénkítésére. Igazán impozáns megjelenése mellett térnövelő funkciója is ismert. Az alkalmazott helyiségben a természetes fény szinte megduplázódik.

Remek kiegészítői lehetnek nem csak a fürdőszobának, hanem akár konyhában, vagy hálószobád falán is. Nyugodtan rugaszkodj el a megszokott hagyományos tükör formájától, és méretétől. Ha a helyiség engedi, kiváló választás lehet egy teljes fal tükörrel borítása. Ez  a féle design leginkább a keskenyebb konyha falán mutat jól, ahol szinte megduplázza a konyha méretét.

Ha kicsit merészebb vagy, akkor nyugodtan kipróbálhatod a gardróbszekrény ajtajait tükörrel borítani, mellyel fokozod a tágabb tér érzetét. Itt is a fantáziádra van bízva, hogy minden ajtóra szeretnél-e tükröt tenni, vagy csak bizonyos részekre. Arra figyelj, ha tükörrel feded le az ajtót, akkor az teljes méretben történjen, ne csak egy kis téglalap a tetején. 

Könyvespolc is méltó lakásdekoráció olcsón

Feldobhatod kicsit szobád kinézetét könyvespolc segítségével is. Megtörheted a megszokott zsúfolt elrendezést a könyveid egymás tetejére pakolásával egy rendezett sorba, vagy akár külön is válogathatod szín szerint őket. Igazán kellemes megjelenést kölcsönöz, és teljesen más hatást kelt ha ránézel. Akár pár apró dekorációval is feldobhatod ezt az elrendezést.

Elfogadható áron vásárolhatsz akár öntapadós tapétát is, mely kiválóan párosítható a polc színével. A most divatos összes bútor színét megtalálhatod. Ezt felhasználhatod akár a belső felületek dekorálásához is, mint például más színű hátlapok. Ezáltal teljesen új könyvespolc meglétét fogod érezni.

Amennyiben úgy gondolod mégis új bútort szeretnél, semmi gond. Többféle stílusú, formájú könyvespolc közül válogathatsz igen kedvező áron, ami tökéletesen beleillik otthonod hangulatába.

A fiatalok körében igen keresettek a különféle formabontó elrendezések, mint  a cikk-cakk, faltól-falig hullám, vagy épp valamilyen szokatlan ívű design. Nagyon mutatós tud lenni egy-egy álpolc is, melynek tartója a falba van erősítve, ezáltal csak maga a polc látszik, nincs semmilyen zavaró tartó elem.

Olcsó, mégis igen mutatós lakásdekoráció - Falióra

Nem a legszokványosabb dekoráció, pedig látványos változást érhetünk el alkalmazásával. Funkcionalitását tekintve már nem az idő mutatása a cél, hanem inkább dekorációs tárgyként alkalmazzuk.

A legkülönbözőbb anyagú és stílusú faliórák közül választhatsz otthonod összképének megváltoztatásához. Nézd meg ezeket a bőr órákat, ugye milyen jól mutatnának  a falon? 

Nem mindennapi lakásdekoráció olcsón - Asztali lámpa

Nem is gondolnál rá, de egy új asztali lámpa is varázslatos tud lenni. A lámpa stílusa nagymértékben befolyásolja az egész szoba hangulatát. Azonban a dekoratív megjelenésen  kívül fontos funkciót is ellát. Megfelelő fényforrást árasztva a munkavégzés kényelmes, és egyben a helyiség kellemes romantikus fényben fürdik.

A lámpa vásárlásakor figyelj a magasságra. Ha túl magas, a fénye igen zavaró a szemnek. Megfelelő a méret ha a búra alja a füled magasságánál nem ér feljebb.